17.12.18
SPEKTAKL - "W JESIENI ŻYCIA"
Drodzy Państwo zapraszamy bardzo serdecznie na spektakl zespołu Retrospekcja z Namysłowa " W jesieni życia..", który odbędzie się 17 grudnia o godz. 17.00 w grodkowskim Ośrodku Kultury... więcej»

RODO

Informacja o prawach osób, których dane osobowe są przetwarzane przez Ośrodek Kultury i Rekreacji w Grodkowie

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.oraz w związku z ustawowymi czynnościami, zadaniami i obowiązkami realizowanymi przez Ośrodek Kultury i Rekreacji w Grodkowieoraz innymi czynnościami realizowanymi przez Ośrodek Kultury i Rekreacjiw Grodkowie - w ramach których dochodzi do przetwarzania danych osobowych – Dyrektor Ośrodka Kultury i Rekreacji w Grodkowieinformuje iż:


1) administratorem danych osobowych osób korzystających z usług Ośrodka Kultury i Rekreacji w Grodkowie ul. Kasztanowa 16, 49-200 Grodków (tel.:  077 415 53 29, e-mail:  dyrektor@okir.pl), reprezentowany przez Dyrektora Ośrodka Kultury i Rekreacji w Grodkowie;

2) inspektorem ochrony danych w Ośrodku Kultury i Rekreacji w Grodkowie jest Pan Radca prawny Bogusław Dziadkiewicz z Kancelarii Radcy Prawnego Dziadkiewicz Bogusław, ul Krakowska 37/203 Opole, dziadkiewicz.kancelaria1@onet.pl,;

3) Dane osobowe przetwarzane na podstawie upoważnienia ustawowego przechowywane są przez okres wymagany dla realizacji obowiązku ustawowego, i zgodnie z okresem przewidzianym w tych przepisach

4) Dane osobowe przetwarzane na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą mogą zostać w każdym momencie usunięte, na każde żądanie osoby, której dane dotyczą; Osoba taka ma prawo do usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

5) Osoba, której dane dotyczą i której dane są przetwarzana przez Ośrodek Kultury i Rekreacji w Grodkowie w każdym przypadku (również i wtedy gdy przetwarzanie odbywa się na podstawie przepisu prawa) ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych jej dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

 

 

 

 

pełny HTML | wersja mobilna
[X]

Wykorzystujemy ciasteczka (cookies) w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu. Stosowane przez nas pliki typu cookies umożliwiają utrzymanie sesji po zalogowaniu. Można wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.